Nggarap File .htaccess Ing WordPress

WordPress minangka platform sing apik sing wis digawe luwih apik kanthi rinci lan kuat ing dashboard WordPress standar. Sampeyan bisa entuk akeh, ing babagan ngatur cara ngrasa lan fungsi situs sampeyan, kanthi mung nggunakake alat sing wis kasedhiya WordPress minangka standar. Nanging bakal ana wektu sajrone urip pemilik situs web, nanging sampeyan kudu ngluwihi fungsi iki. Nggarap WordPress .htaccess

Statistik Panelusuran Organik kanggo 2018: Sejarah SEO, Industri, lan Tren

Optimisasi mesin telusuran minangka proses sing nyebabake visibilitas online situs web utawa kaca web ing asil mesin telusuran web sing ora dibayar, diarani asil alami, organik, utawa asil sing dipikolehi. Ayo goleki timeline mesin telusuran. 1994 - Mesin telusuran pertama Altavista diluncurake. Ask.com miwiti peringkat peringkat miturut popularitas. 1995 - Msn.com, Yandex.ru, lan Google.com diluncurake. 2000 - Baidu, mesin telusuran China diluncurake.