Aljabar lan Geometri… kapan aku bakal nggunakake? Peta Google!

Kanca apikku, Glenn, minangka salah sawijining pendiri Family Watchdog. Family Watchdog minangka salah sawijining crita sing apik… perusahaan sing didegake kanthi mashup sing nindakake layanan publik lan nyatane golek dhuwit kanggo para pangadege. Mesthi nggumunake saben dina kerja bisa ngerti yen sampeyan wis menehi prabédan. Saben ndeleng Glenn, dheweke kerja kaya edan lan seneng banget saben menit. Bengi iki aku