Napa Wong Wis Ora Nutut Merek Sampeyan?

Salah sawijining infografis favorit sing dirancang lan diterbitake yaiku Napa Wong Mbukak Pungkasan Sampeyan ing Twitter. Masyarakat entuk cekikikan lan muga-muga bisa mikirake maneh strategi penerbitan media sosial ing sawetoro wektu. Aku arep negesake kene sing bisa nggawe sawetara wong kaget: Aku ora preduli yen ana wong sing ngetutake aku utawa ora langganan emailku. Aku saiki bisa krungu tangis nesu lan kaget ... lan aku ora preduli