Apa Pemasaran Sampeyan ilegal?

Pengacara David Castor, sawijining perusahaan pengacara khusus kanggo bisnis startup lan SaaS, ngirim email marang aku akhir minggu karo kabar yen FTC wis rampung karo korban pertama undang-undang pengungkapan anyar. Minangka bagean saka proposal penyelesaian (PDF), perusahaan PR Reverb Komunikasi lan pamilik Tracie Snitker kudu mbusak ulasan iTunes sing ditulis dening karyawan Reverb sing dadi pelanggan biasa lan sing gagal nyampekano hubungan antarane Reverb lan game kasebut

Internet Nganggo Luwih Apik tanpa Flash

Steve Jobs bener. Wong pisanan sing menehi saran supaya entuk blokir Flash yaiku Blake Matheny. Blake minangka salah sawijining insinyur paling apik sing aku nate kerja bareng - lan aku kerja bareng dheweke ing Compendium lan ing ChaCha. Sampeyan bakal mikir yen aku bakal ngrungokake wong sing ngowahi kabeh infrastruktur lan platform paling ora rong perusahaan teknologi sing beda. Aku ora ngrungokake dheweke. Aku

Kita Nyewa Pengacara Dina Iki

Dudu perkara sing ala. Saben minggu, luwih saka setaun, aku duwe pangeling saka 43 perkara kanggo Miwiti Bisnis Sukses. Iki urutane dhuwur! Miwiti bisnis minangka salah sawijining perkara, supaya sukses iku liya. Aku wis cukup sukses ing blog lan terus entuk keterlibatan tambahan amarga blog. Minggu kepungkur iki, aku nutup 2 kontrak penting, kanthi jangka panjang kanthi ton