SoapUI: Alat Insider kanggo Nggarap API

Kayane saben ketemu karo kanca sing apik, aku bakal ngrungokake alat anyar sing bakal luwih gampang. Aku duwe kopi karo David Grigsby, monster integrasi .NET sing bisa digunakake kanggo DocuSign. David lan aku lagi ngrembug SOAP (Protocol Akses Objek Sederhana) mungsuh API REST (semono uga cara muter). Aku luwih seneng API REST amarga luwih gampang digambarake lan tuwuh potongan - uga dikurangi