Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Sawise pirang-pirang wulan digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta umum, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B cilik lan menengah ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki. Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau

Gangguan ing Otomatisasi Pemasaran

Nalika aku bubar nulis babagan marketing kepungkur, saiki lan masa depan, salah sawijining fokus yaiku otomatisasi pemasaran. Aku ngomong babagan industri saestu pamisah. Ana solusi low-end sing mbutuhake sampeyan cocog karo proses kasebut supaya sukses. Iki ora larang regane… akeh regane ewonan dolar saben wulan lan dhasar sampeyan mbutuhake maneh cara kerja perusahaan supaya cocog karo metodologi. Aku percaya manawa iki akeh musibah