Wireframing Gratis lan Gampang nganggo Wireframe.cc

Mungkin kita kudu miwiti nganggo wireframing! Wireframing minangka sarana kanggo para desainer supaya cepet prototipe nampilake kerangka menyang sawijining kaca. Wireframes nampilake obyek ing kaca lan hubungane siji lan sijine, ora nuduhake desain grafis harfiah sing digabung. Yen sampeyan pancen pengin nggawe desainer seneng, wenehi wireframe saka panjaluk sampeyan! Umume wong nggunakake kabeh wiwit pena lan kertas, nganti Microsoft Word, nganti luwih maju

Gawe Tes Kanthi Gampang Kanthi Verifikasi

Nalika nganalisa sawetara tandha wektu nyata saiki babagan otomatisasi pemasaran kanggo klien, Right On Interactive, Marty Thompson nemokake link menyang situs pengujian sing disebut Verifikasi. Iki minangka situs pangujian sing terjangkau sing nduweni akeh fitur lan antarmuka sing gampang lan intuisi kanggo nyoba desain, situs lan tata letak sing dites lan njupuk umpan balik. Mangkene video Ringkesan verifikasi: Verifikasi kasedhiya metodologi pengujian ing ngisor iki: Klik Tes - Ndeleng lokasi pangguna klik

Paralel lan Leopard: Kudu Kudu Kanggo Pangguna Mac Bisnis

Kanthi akeh aplikasi bisnis sing ora ana ing Microsoft, Mac isih lara nalika mbukak ing setelan bisnis. Upgrade Sistem Operasi paling anyar saka Apple nyedhiyakake lega karo BootCamp, aplikasi sing ngidini sampeyan boot kaping pindho Mac adhedhasar Intel ing OSX utawa ing Windows. Booting dobel, umume, pancen kaya mbukak loro komputer sing beda karo hardware sing padha. Bootcamp ora apa-apa, nanging ganti bali