Apa sing Disebut Demand-Side Platform (DSP)?

Nalika ana sawetara jaringan iklan sing pengiklan bisa tuku kampanye lan ngatur kampanye, platform sisih panjaluk (DSP) - kadhangkala diarani platform sisi beli - luwih canggih lan nyedhiyakake macem-macem alat sing bisa dituju, nyelehake tawaran wektu nyata, trek, retarget, lan luwih becik ngoptimalake panggonane iklan. Platform sisih panjaluk ngidini para pengiklan nggayuh miliaran kesan ing inventarisasi pariwara sing ora bisa diwujudake ing platform kaya telusuran utawa sosial.

Singkatan: Apa sing diarani MATI lan DITO?

Aku wis ngembangake, nemtokake, nggabungake lan ngramal proyek luwih saka sepuluh taun. Wis makarya karo atusan perusahaan uga karo pirang-pirang pengembangan internal lan perusahaan konsultasi eksternal, aku mesthi gumun yen industri kasebut salah nggawe perkiraan rampung lan tenggat wektu rampung. Asile, aku golek petungan DEAD lan DITO sing anyar kanggo ngramal lan ngrampungake proyek. Ing ngisor iki: MATI: Perkiraan Pangembangan lan

Ajar Pamaca

Kita kabeh wiwit ing endi wae! Aku ngobrol karo kanca bengi iki babagan Jaringan Sosial lan masa depan industri. Aku mangan awan sing apik lan inspiratif karo kanca apikku, Pat Coyle, minggu kepungkur. Aku wis mesthi dadi teknolog… kabeh urusan, ora duwe ... nganti saiki. Taun kepungkur aku pancen fokus marang evolusi Internet. Baris obrolan, siaran pers, pemasaran, warta lan obrolan pancen kabur. Ing