Afinitas: Manfaat Jaringan Sampeyan Kanggo Nutup Tawaran Liyane Kanthi Platform Intelijen Hubungan lan Analytics iki

Solusi manajemen hubungan pelanggan (CRM) rata-rata yaiku platform sing statis… basis data sambungan, kegiyatan, lan; bisa uga, sawetara integrasi karo sistem liyane sing nyedhiyakake wawasan tambahan utawa kesempatan pemasaran. Bebarengan, saben sambungan ing basis data sampeyan duwe sambungan sing kuat lan pengaruh menyang konsumen liyane lan sing nggawe keputusan bisnis. Nanging, tambahan jaringan sampeyan durung dituku. Apa Intelijen Hubungan? Teknologi intelijen hubungan nganalisa data komunikasi tim sampeyan lan kanthi otomatis nggawe grafik hubungan sing dibutuhake

MOLOCO Cloud: Solusi Iklan Mobile sing Didhukung Data, kanggo Aplikasi Seluler

MOLOCO Cloud minangka platform tuku otomatis kanggo inventaris iklan ing saindenging bursa program lan jaringan iklan ing-app sing misuwur. Saiki kasedhiya minangka platform adhedhasar awan kanggo kabeh pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didhukung dening teknologi pembelajaran mesin proprietari sing menehi pemasar seluler kanggo nggunakake data pihak katelu lan sinyal kontekstual saka ekosistem program kanggo ngoptimalake kampanye iklan kanthi otomatis adhedhasar macem-macem metrik kinerja. Fitur Cloud MOLOCO Kalebu Bursa - tekan seluler

Deduplikasi: Praktik Paling Apik Kanggo Ngindhari Utawa Mbenerake Data Pelanggan Duplikat

Data duplikat ora mung nyuda akurasi wawasan bisnis, nanging uga kompromi kualitas pengalaman para pelanggan uga. Sanajan konsekuensi data duplikat diadhepi dening kabeh wong - manajer IT, pangguna bisnis, analis data - pengaruh paling ala kanggo operasi pemasaran perusahaan. Minangka pemasar makili penawaran produk lan layanan perusahaan ing industri, data sing ora apik bisa ngrusak reputasi merek kanthi cepet lan bisa ngasilake pelanggan negatif

E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan

3 Strategi Teknologi Top kanggo Penerbit ing taun 2021

Setahun kepungkur pancen angel kanggo para penerbit. Amarga kerusuhan COVID-19, pemilihan, lan gejolak sosial, luwih akeh wong nggunakake luwih akeh warta lan hiburan sajrone taun kepungkur tinimbang sadurunge. Nanging rasa skeptisisme marang sumber sing nyedhiyakake informasi kasebut uga wis saya dhuwur banget, amarga gelombang misinformasi sing tambah akeh nyebabake kapercayan ing media sosial lan uga mesin telusuran kanggo ngrekam paling asor. Dilema kasebut nduweni penerbit ing kabeh genre konten sing berjuang

Imagen: Nyimpen, Ngatur, lan Ngatur Konten Video lan Rich Media ing DAM Agile iki

Platform DIgital Asset Management (DAM) wis luwih saka sepuluh taun, nggawe perusahaan gedhe nyimpen, ngatur, ngatur, lan nyebar file media kaya sing wis disetujoni merek. Mangkene video panjelasan sing apik babagan carane Imagen mbantu merek supaya bisa nggunakake lan ngatur aset kanthi luwih apik: Imagen nawakake rong produk DAM: Imagen Go Platform manajemen aset digital sing lincah kanggo nyimpen lan ngatur kabeh video lan konten media kaya. Bisa diakses saka adoh saka piranti apa wae sing gegandhengan supaya sampeyan bisa

accessiBe: Nggunakake Intelijen Ponggawa Kanggo Ngatasi Aksesibilitas Situs

Nalika peraturan aksesibilitas situs wis pirang-pirang taun, perusahaan alon-alon nanggapi. Aku ora percaya yen ana masalah empati utawa welas asih ing sisih perusahaan… Aku pancen percaya manawa perusahaan mung ngupayakake ngupayakake. Tuladhane, Martech Zone rangking kurang bisa diakses. Suwe-suwe, aku wis ngupayakake ngapikake kodhe, desain, lan metadata sing dibutuhake… nanging aku ora bisa tetep tetep.