1WorldSync: Informasi Produk lan Manajemen Data sing dipercaya

Amarga penjualan e-commerce terus berkembang kanthi kecepatan sing nguwatirake, jumlah saluran sing bisa didol merek uga wis tuwuh. Pengecer ana ing aplikasi seluler, platform media sosial, situs web e-commerce lan toko fisik nyedhiyakake sawetara saluran sing ngasilake penghasilan supaya bisa ditindakake karo konsumen. Nalika iki menehi kesempatan utama, nguatake konsumen supaya tuku produk kanthi virtual kapan wae lan ing endi wae, uga nggawe sawetara tantangan anyar kanggo para pengecer kanggo njamin informasi produk