Plugin PostPost kanggo Upgrade WordPress

Kiriman iki dihentikan Ana akeh ing repositori - sing ditemokake paling apik yaiku After Content. Salah sawijining plugin sing luwih populer sing wis digawe kanggo WordPress yaiku PostPost. Akeh wong sing pengin nggawe kaca, kiriman lan feed, nanging saka njero editor tema bisa dadi kompleks. Plugin iki ngidini sampeyan nulis konten sadurunge utawa sawise kiriman ing siji kaca, kabeh kaca, utawa mung ing