PartnerStack: Ngatur Afiliasi, Reseller, lan Mitra Sampeyan

Jagad iki digital lan luwih akeh sesambungan lan keterlibatan kasebut kedadeyan online tinimbang sadurunge. Malah perusahaan tradisional pindhah adol, layanan, lan keterlibatan kanthi online… iku normal banget wiwit pandemi lan kunci. Pemasaran kanthi lisan minangka aspek kritis ing saben bisnis. Ing pangertene tradisional, rujukan kasebut bisa uga ora efisien ... ngirim nomer telpon utawa alamat email saka kolega lan ngenteni telpon bakal muni.

Radius Efek: Mitra, Afiliasi, Media lan Manajemen Tag

Impact Radius nggawe merek lan agensi digital kanggo nggedhekake bathi iklan ing saluran digital, seluler lan offline. Teknologi pemasaran SaaS nggawe para pemasar duwe tampilan analitik tunggal babagan kabeh upaya pemasaran kanthi nglumpukake data lelungan konsumen lan biaya pemasaran. Suite Produk Radius Impact kalebu Manajer Mitra - otomatis program afiliasi lan mitra strategis sampeyan. Ngurangi biaya transaksi lan tambah ROI nalika nambah skalabilitas, wawasan analitik, lan