Temokake 3 Driver Kinerja Kampanye Akuisisi Panganggo

Ana puluhan cara kanggo nambah kinerja kampanye. Kabeh saka warna ing tombol telpon kanggo tumindak kanggo nyoba platform anyar bisa menehi asil sing luwih apik. Nanging ora ateges saben taktik optimalisasi UA (Akuisisi Anggota) sing bakal sampeyan lakoni pancen kudu ditindakake. Iki pancen bener yen sampeyan duwe sumber daya sing winates. Yen sampeyan ana ing tim cilik, utawa sampeyan duwe watesan anggaran utawa watesan wektu, watesan kasebut bakal ngalangi sampeyan nyoba