PRISM: Kerangka Kerja Kanggo Ngapikake Konversi Media Sosial

Kasunyatane sampeyan biasane ora adol ing saluran media sosial nanging sampeyan bisa ngasilake penjualan saka media sosial yen sampeyan ngetrapake proses pungkasan nganti pungkasan. Kerangka langkah PRISM 5 minangka proses sing bisa digunakake kanggo nambah konversi media sosial. Ing artikel iki, kita bakal njabarake kerangka kerja 5 langkah lan langkah liwat conto alat sing bisa digunakake kanggo saben proses. Mangkene PRISM: Kanggo nggawe PRISM sampeyan

Kepiye Pemasar Nggunakake Media Sosial?

Yen sampeyan kepengin weruh kepiye para pemasar nggunakake media sosial kanggo usahane, Hubspot nggabungake gambar asli seko infographic kanggo nampilake sawetara asil saka 6,491 responden survey saka survey sing ditindakake Moz. Data kasebut diluncurake ing webinar gabungan antarane Hubspot lan Moz saiki. Siji stat sing menarik, 44.4% responden survey ujar manawa tingkat keahliane karo media sosial ana ing level lanjut utawa ahli! Infographic saka: Piranti Lunak Pemasaran HubSpot. Sanggahan: We

Apa Komentar Ngonversi Konversi?

Aku nindakake analisis blog ing akhir minggu iki kanggo nggolek korélasi asil mesin telusuran, kiriman blog sing paling populer, kiriman kanthi komentar sing paling akeh, lan kiriman sing ngasilake asil amarga konsultasi utawa komunikasi. Ora ana korélasi. Meninjau kiriman sing paling populer, sampeyan bakal nemokake Formulir Kontak WordPress, Huntington Bank Sucks, aku lunga saka Basecamp, lan dawa Alamat Email nggawe lalu lintas paling akeh.