Moat: Ukur Perhatian Pelanggan ing Saluran, Piranti, lan Platform

Moat by Oracle minangka platform analisis lan pangukuran lengkap sing nyedhiyakake solusi ing verifikasi iklan, analisis perhatian, jangkauan lan frekuensi lintas platform, asil ROI, lan intelijen pemasaran lan iklan. Suite pangukuran kalebu solusi kanggo verifikasi iklan, perhatian, keamanan merek, efektivitas pariwara, lan jangkauan lintas platform lan frekuensi. Makarya karo penerbit, merek, agensi, lan platform, Moat mbantu calon pelanggan, narik perhatian konsumen, lan ngukur asil kanggo mbukak kunci potensial bisnis. Moat dening Oracle

Swaarm: Otomatis, Optimalake, lan Ukur Kinerja Pariwara

Swaarm minangka platform pelacakan adhedhasar kinerja sing nyedhiyakake agensi, pengiklan, lan jaringan kanthi kemampuan kanggo nglacak lan ngontrol upaya pemasaran kanthi wektu nyata supaya tuwuh bathi. Platform kasebut wis direkayasa wiwit wiwitan dadi gampang digunakake, nanging kuat, kanthi otomatisasi kampanye sing didhukung data kanggo mbantu para pemasar sukses ngukur lan ngoptimalake kampanye kanthi rega ekonomi. Daripada pendekatan ndhuwur-mudhun, kita nggawe produk iki kanthi dhasar. Tengen saka banget

Playbook Merek Sampeyan Kanggo Ngirim Musim Liburan sing Sukses 2020

Pandemi COVID-19 duweni pengaruh banget marang urip kaya sing wis dingerteni. Norma kegiatan lan pilihan saben dinane, kalebu apa sing kita tuku lan kepiye carane nindakake, wis malih tanpa tandha-tandha bali menyang cara lawas. Ngerti preinan wis cedhak, bisa ngerti lan ngantisipasi tumindak konsumen sajrone wektu sing rame banget ing taun iki bakal dadi kunci kanggo ngrampungake sukses, luar biasa

Penerbit Ngidini Adtech Mateni Keuntungane

Web minangka media paling dinamis lan inventaris sing ana sadurunge. Dadi nalika nerangake pariwara digital, kreatifitas kudu ora ana watese. Secara teori, penerbit kudu mbedakake kit media kanthi radikal saka penerbit liyane supaya bisa entuk penjualan langsung lan menehi pengaruh lan kinerja sing ora ana tandhingane karo mitra. Nanging ora - amarga wis fokus karo apa sing diarani iklan iklan sing kudu ditindakake para penerbit, lan dudu perkara sing ditindakake

Buku AdTech: Sumber Daya Online Gratis kanggo Sinau babagan Teknologi Pariwara

Ekosistem pariwara online kasusun saka perusahaan, sistem teknologi, lan proses teknis kompleks kabeh kerja bareng kanggo nyedhiyakake pariwara kanggo pangguna online ing Internet. Iklan online nggawa sawetara positip. Siji, diwenehake karo kreator konten kanthi sumber penghasilan supaya bisa disebarake kontene kanthi gratis kanggo pangguna online. Iki uga ngidini bisnis media lan teknologi anyar sing wis ana tuwuh lan berkembang. Nanging, nalika pariwara online

Integrasi DMP: Bisnis sing Didhukung Data kanggo Penerbit

Pangurangan radikal saka kasedhiyan data pihak katelu tegese luwih sithik kemungkinan kanggo nargetake prilaku lan penurunan bathi pariwara kanggo akeh pamilik media. Kanggo ngimbangi kerugian, penerbit kudu mikir cara anyar kanggo nyedhaki data pangguna. Ngrekrut platform manajemen data bisa dadi cara metu. Sajrone rong taun sabanjure, pasar pariwara bakal ngilangi cookie pihak katelu, sing bakal ngowahi model tradisional pangguna target, ngatur ruang iklan,

3 Wilayah Pangowahan kanggo Platform Sisih Panjaluk ing 2017

Aman yen sampeyan ujar manawa 2016 dadi pitakon post per detik (QPS) kanggo Demand-Side Platforms (DSP) lan solusi tuku media lintas-saluran. Apa DSP bisa ngasilake visibilitas 500,000 kesan / detik utawa 3 yuta kesan / detik, kasedhiyan tuku dadi kurang dadi pembeda kompetitif ing kabeh platform tuku media lintas-saluran. Dina iki, umume merek nganggep DSP kudu diintegrasi kanthi otomatis karo kabeh ijol-ijolan iklan utama nalika ngirim tekan lintas saluran paling ora

PerfectBanner: Tes, Optimisasi, lan Otomatisasi kanggo Spanduk

Kita duwe iklan spanduk ing situs iki lan aku asring kudu nyetujoni sawetara conto iklan spanduk kanggo pengiklan sing paling cerdas. Dheweke ngerti yen dheweke ora bakal nggunakake lalu lintas ing kene kajaba bakal nyoba lan ngoptimalake pariwara spanduk. Iku tugas sing angel kanggo umume sistem, kalebu Google. Sampeyan kudu ngunggah pirang-pirang conto, banjur ayo padha mlaku cukup suwe kanggo entuk validitas statistik (sing bisa suwe