Rahasia Produktivitas: Teknologi Ora Selalu Teknis

Aku kudu ngakoni, papat huruf TECH menehi kula kedhep. Tembung "teknologi" praktis minangka tembung medeni. Kapan krungu, kita mesthine kudu wedi, kesengsem utawa bungah. Jarang fokus ing tujuan teknologi: ngilangi kompleksitas supaya bisa luwih rampung lan seneng-seneng. Mung Teknologi Informasi Sanajan tembung teknologi asale saka tembung Yunani téchnē, tegese "kerajinan," iki