ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

Yen sampeyan minangka perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan nyebar data ing macem-macem sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan. Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane nyandhet siji rekor kasunyatan sing ana ing organisasi bisa ndeleng kegiyatan kasebut

Clicktale: Pelacakan Acara Analytics ing Lingkungan Bebas Kode

ClickTale wis dadi pelopor ing industri analitik, nyedhiyakake data prilaku lan visualisasi sing jelas sing mbantu profesional e-commerce lan analitik kanggo nemokake lan nambah masalah karo situs kasebut. Editor Visual anyar ClickTale nyedhiyakake evolusi liyane, kanthi cara tanpa kode kanggo nggabungake acara ing situs sampeyan. Cukup arahake elemen acara lan jelasake acara… ClickTale ora sisane. Kanthi Editor Visual, Clicktale minangka salah sawijining perusahaan pisanan sing nyedhiyakake solusi ing njero