Addvocate: Ngenali, Nambah, Ngukur, Ngoptimalake, Ngatur

Perusahaan ora nggunakake kauntungan saka kekuwatan internal sing ana ing media sosial. Kita nonton kabeh wektu nalika perusahaan nggunakake 1 utawa 2 media sosial kanggo ngatur media sosial perusahaan. Dheweke kerja keras, nyebarake konten sing apik, nanging kasedhiya nalika promosi konten kasebut. Yen sampeyan pengin bersaing tenan, napa sampeyan ora nggunakake karyawan kanggo mbantu promosi?

Pati Agensi Rekaman

Lanskap kasebut dadi morphing kanggo agensi. Ing minggu kepungkur, aku wis ora kurang saka 5 telpon adol sing prospek wis duwe panyedhiya layanan, milih panyedhiya, utawa wis duwe agensi. Kita disewa dening siji perusahaan kanggo nambah peringkat mesin telusuran. Sawise mriksa situs kasebut kurang saka sak menit, aku menehi ngerti manawa bakal dadi upaya monumental yen diwenehi CMS kuno. Dheweke ngubungi agensi kasebut

Indiana: Modal Pemasaran sing Diukur ing Jagad

TechPoint kanthi resmi ngumumake Inisiatif Pemasaran Terukur Indiana, kampanye hubungan media nasional kanggo posisi Indiana minangka pimpinan kategori bisnis teknologi berkembang pesat, sing wis digawe TechPoint minangka pemasaran sing diukur. Tujuan Inisiatif Pemasaran Terukur: Meningkatake kesadharan manawa wilayah iki nggawe sawetara organisasi produk lan layanan paling canggih ing negara kasebut babagan upaya pemasaran lan teknologi adhedhasar asil. Gawe pelanggan kanggo bisnis sing ana liwat promosi nasional. Iki,