Apa Teknologi sing Wis Dibusak karo Smartphone?

Kita bakal teka ing ulang taun kaping 10 saka iPhone, diluncurake tanggal 29 Juni 2007. Kaya psikopat sing meyakinkan, smartphone bisa menehi tampilan sing apik. Dheweke grapyak, tulung tinulung lan kayane ora bakal nandhang lara. Sajrone dadi tukang mateni sadis sing ngganggu jam alarm nalika turu lan priksa manawa sistem GPS sampeyan ora bisa ditemokake maneh. James Pelton Cukup cocog yen Tandha Teks Seluler ngluncurake infographic pembunuh iki: