Strategi Penjualan B2B Sampeyan Ora Dicocogake karo Lelungan Panuku

Oke… iki bakal rada ora sithik, utamane kanggo kanca-kanca sing adol: Tim sales lagi berjuang karo pelanggan lan target sing bisa nyebabake produktivitas penjualan. Pelanggan saya angel digayuh, nyebabake metrik produktivitas penjualan bakal tiba ing tebing. Yen wakil sales pungkasane ngobrol karo target, dheweke bakal dianggep pelanggan minangka sing durung disiapake, utamane amarga pelanggan saiki ora ngerti jumlah sing akeh