Apa Pariwara Pribumi?

Kaya sing ditegesake dening FTC, pariwara asli ngapusi yen ana salah nyata utawa sanajan ana kekurangan informasi sing bisa uga nyasarke konsumen sing tumindak cukup ing kahanan kasebut. Iki minangka pernyataan subyektif, lan aku ora yakin pengin mbela diri saka kekuwatan pamrentah. Apa Pariwara Pribumi? Komisi Perdagangan Federal nemtokake pariwara asli minangka konten sing padha karo kabar kasebut,