Buku AdTech: Sumber Daya Online Gratis kanggo Sinau babagan Teknologi Pariwara

Ekosistem pariwara online kasusun saka perusahaan, sistem teknologi, lan proses teknis kompleks kabeh kerja bareng kanggo nyedhiyakake pariwara kanggo pangguna online ing Internet. Iklan online nggawa sawetara positip. Siji, diwenehake karo kreator konten kanthi sumber penghasilan supaya bisa disebarake kontene kanthi gratis kanggo pangguna online. Iki uga ngidini bisnis media lan teknologi anyar sing wis ana tuwuh lan berkembang. Nanging, nalika pariwara online