Kepiye Pemasaran Acara nambah Generasi lan Pendapatan?

Akeh perusahaan nggunakake 45% anggaran penjualan lan pemasaran kanggo pemasaran acara lan jumlah kasebut saya mundhak, ora suda sanajan popularitas pemasaran digital. Pancen ora ana sangsi ing pikiranku babagan kuwasa melu, nyekel, ngomong, nampilake, lan menehi sponsor acara. Sebagéyan utama pitunjuk sing paling berharga saka para klien terus digawe liwat perkenalan pribadi - sing umume ana ing acara. Apa sing diarani Pemasaran Acara? Pemasaran acara yaiku

Presentasi: Cara Ngisi Superge Acara Sampeyan

Aku wis suwe dadi penggemar Hugh McLeod lan seni ing pirang-pirang taun suwene. Hugh bubar nerbitake presentasi iki babagan nganyarke acara sampeyan. Akeh pemasar acara sing percaya yen pemasaran bakal rampung sawise acara diwiwiti. Nanging, ing dina telusuran lan media sosial, nganyarke acara kanthi tawaran lan kesempatan sing tepat bakal nyebabake sukses acara sampeyan - lan acara sabanjure sajrone wulan lan taun ngarep. Nalika aku

Pangarepan sing Jujur Nggawe Kepuasan Pelanggan

Pirang-pirang taun suwene aku kerja ing lingkungan teknologi wiwitan stres dhuwur. Rong masalah sing pancen nggawe startup yaiku ora duwe ekspektasi realistis ing proses pemasaran lan penjualan uga drive kanggo fitur-fitur anyar sing dibutuhake kanggo prospek. Gabungan loro bebaya kasebut bisa nyebabake perusahaan sampeyan ora seimbang karo kemajuan karo klien sing wis ngandelake sampeyan. Fitur meksa nindakake perkara sawise