Pendidikan Tinggi lan Revolusi Foursquare

Universitas wis rame ing media sosial! Dheweke ana ing Twitter, Facebook lan wiwit nggunakake aplikasi geolokasi kaya Foursquare. Napa iki bakal bisa digunakake? Umume calon siswa njupuk keputusan babagan sekolah ing tur kampus. Dadi, nggawe kesan sing apik sajrone tur pertama. Foursquare ngidini universitas bisa njelajah kampus kanthi cara sing anyar. Aplikasi kasebut bisa digunakake kanggo ninggalake tips kanggo mesthekake