Cara Ngukur, Nyingkiri, lan Ngurangi Tarif Plancongan Kréta Blanja Dhuwur

Aku mesthi kaget nalika ketemu karo klien kanthi proses checkout online lan sawetara wong sing sejatine nyoba tuku saka situs dhewe! Salah sawijining klien anyar duwe situs sing diinvestasikan akeh ton dhuwit lan 5 langkah kanggo pindhah saka kaca ngarep menyang kréta blanja. Kaelokan yen ana sing nggawe sejauh iki! Apa sing Ditinggalake Kréta Blanja? Bisa uga

Cara ngrancang Kampanye Email Ninggalake Kréta Blanja

Ora ana sangsi ngrancang lan nglakokake kampanye email ninggali keranjang belanja efektif. Nyatane, luwih saka 10% email nilar kranjang dibukak, diklik. Lan nilai pesanan rata-rata tuku liwat email sing ditinggalake kranjang 15% luwih dhuwur tinimbang tuku sing biasane. Sampeyan ora bisa ngukur luwih akeh maksud tinimbang pengunjung ing situs sing nambahake item menyang keranjang belanja! Minangka pemasar, ora ana liyane sing lara ati tinimbang ndeleng arus masuk sing gedhe

20 Faktor Kunci sing Ngaruh Prilaku Konsumen E-Niaga

Wow, iki minangka infographic sing luar biasa lan dirancang kanthi apik saka BargainFox. Kanthi statistik babagan saben aspek tindak tanduk konsumen online, bisa menehi katrangan babagan apa sing persis kena pengaruh konversi ing situs e-commerce sampeyan. Saben aspek pengalaman e-commerce diwenehake, kalebu desain situs web, video, kegunaan, kacepetan, pembayaran, keamanan, ditinggalake, pengembalian, layanan pelanggan, live chat, review, testimoni, keterlibatan pelanggan, seluler, kupon lan diskon, pengiriman, program loyalitas, media sosial, tanggung jawab sosial, lan ritel.

Peran Data ing Path Online kanggo Tuku

Ana puluhan poin ing dalan kanggo tuku ing ngendi pengecer bisa nglumpukake lan nggunakake data kanggo nambah pengalaman blanja lan nggawe browser dadi pembeli. Nanging ana akeh data sing bisa dadi gampang fokus ing perkara sing salah lan mesthi wae. Contone, 21% konsumen ninggali kreta mung amarga proses checkout ora efisien. Path kanggo tuku duwe puluhan poin sing bisa dikoleksi para pengecer

Exchange Bouncing: Apa sing dimaksud saka Exit?

Sampeyan bisa uga wis ngerti ing blog kita yen mouse sampeyan pindhah saka kaca lan menyang bilah alamat (lan sampeyan durung langganan), panel langganan bakal katon. Kerjane apik banget ... lan kita wis nambah upaya akuisisi pelanggan saka puluhan nganti atusan saben wulan. Iki dikenal minangka maksud metu. Bounc Exchange duwe teknologi Exit-Intent sing dipatenake sing ngamati gerakan tikus, kacepetan mouse, lokasi mouse, lan

Alesan Napa Wong Ninggalake Kranjang Blanja

Sampeyan ora bakal bisa entuk 100% dodolan sawise ana sing nambah produk menyang kréta Blanja, nanging ora ana sangsi manawa ana kesenjangan sing bathi saya sithik. Ana strategi kanggo narik bali wong liya… pemasaran ulang minangka salah sawijining. Kampanye pemasaran ulang ngetutake wong sawise ngilangi keranjang belanja lan pariwara pemasaran ulang nalika ngunjungi situs liyane. Wangsulan biasane apik ing kampanye pemasaran ulang. Nanging, sawise dheweke entuk