Apa sing diarani Internet? Apa tegese Marketing?

Konektivitas internet dadi kasunyatan kanggo piranti apa wae. Iki bakal duwe peran gedhe ing data gedhe lan pemasaran ing wektu cedhak. Gartner wis ngramal yen ing taun 2020 bakal ana luwih saka 26 milyar piranti sing nyambung menyang Internet. ] = [op0-9y6q1 Apa sing diarani Internet of Things Things yaiku perkara sing biasane ora bisa dibayangake nalika nyambung. Barang-barang bisa kalebu omah, peralatan, piranti, kendaraan, utawa uga wong. Wong bakal