Wrike: Nambah Produktivitas, Kolaborasi, lan Nggabungake Produksi Konten Sampeyan

Aku ora yakin apa sing bakal bisa ditindakake tanpa platform kolaborasi kanggo produksi konten. Nalika nggarap infografis, kertas putih, lan uga postingan blog, proses kita pindhah saka peneliti, penulis, desainer, editor lan klien. Iku akeh banget wong sing melu ngirim file bolak-balik ing antarane Google Docs, DropBox utawa email. Kita butuh proses lan versi supaya bisa maju kanthi puluhan

10 Elemen Penting kanggo Produksi Konten Cekap

Wrike minangka platform kolaborasi sing digunakake kanggo nglancarake produksi konten ing organisasi sampeyan. Iki diarani minangka mesin isi lan njlentrehake sepuluh unsur - kalebu saka organisasi lan platform - sing nggawe produksi konten luwih efisien. Apa Mesin Konten? Mesin konten yaiku wong, proses, lan alat sing nyedhiyakake konten bermutu, target lan konsisten kanthi macem-macem jinis media, kalebu konten blog, webinar, ebook, infografis, video