Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Apa Warna Ngomong Babagan Brand Sampeyan

Werna mesthi dadi topik sing apik banget lan dadi sawetara infografis paling populer sing wis dituduhake ing blog. Preferensi warna miturut jenis kelamin, warna logo ing web, lan apa adol warna adol warna utawa ora, kabeh wis kalebu infografis sing wis ditindakake. Infographic saka Marketo lan Column Five iki menehi perspektif sing beda… warna apa sing diarani merek sampeyan. Marketo: Merek sing paling misuwur ing saindenging jagad ditetepake kanthi warna. Mikir babagan McDonald's