Phonesites: Nggawe Situs web Sales Funnel lan Landing Pages ing Menit Nggunakake Telpon

Iki bisa uga nesu sawetara wong ing industriku, nanging akeh perusahaan mung ora duwe model sing ndhukung investasi menyang penyebaran situs lan strategi pemasaran konten sing akeh. Aku ngerti sawetara bisnis cilik sing isih mbukak lawang-lawang utawa gumantung saka tutuk kanggo ndhukung bisnis sing apik banget. Phonesites: Bukak Kaca Ing Menit Saben bisnis kudu ngimbangi wektu, gaweyan, lan investasi pemilike kanggo ngasilake proses dodolan sing paling efisien.

Hasil: Tambah ROI Pemasaran Konten karo Konten Interaktif

Ing podcast pungkasan karo Marcus Sheridan, dheweke ngomong babagan taktik sing ilang bisnis nalika nggawe upaya pemasaran digital. Sampeyan bisa ngrungokake kabeh episode ing kene: Siji kunci sing diajak nalika konsumen lan bisnis terus ngarahake lelungan pelanggan yaiku konten interaktif. Marcus nyebutake telung jinis konten interaktif sing ngidini arah mandhiri: Jadwal diri - kemampuan kanggo prospek nyiyapake

Nggunakake WordPress lan Formulir Gravitasi kanggo Nangkep Leads

Nggunakake WordPress minangka sistem manajemen konten saiki wis biasa. Akeh situs kasebut apik banget nanging ora duwe strategi kanggo njupuk prospek pemasaran mlebu. Perusahaan nerbitake whitepaper, studi kasus, lan nggunakake kasus kanthi rinci tanpa nate nyekel informasi kontak saka wong sing ngunduh. Nggawe situs web kanthi unduhan sing bisa dipikolehi liwat formulir registrasi minangka strategi pemasaran inbound sing apik. Kanthi nyekel informasi kontak utawa

Sharpspring: Platform Otomatis Sales lan Marketing Komprehensif lan Terjangkau

SharpSpring nggabungake otomatisasi pemasaran lan CRM ing siji solusi end-to-end sing dirancang kanggo ngembangake bisnis sampeyan. Platform sing kaya fitur duwe kabeh sing dibutuhake lan liyane kanggo dodolan & otomasi pemasaran inbound: email adhedhasar prilaku, pelacakan kampanye, kaca landas dinamis, pembangun blog, jadwal media sosial, chatbot cerdas, CRM & otomasi penjualan, pembentuk formulir dinamis, nglaporake lan analytics, ID Pengunjung anonim, lan liya-liyane. Platform kasebut digunakake dening perusahaan SMBs lan Enterprise, nanging pelanggan utama SharpSpring digital

Fieldboom: Formulir Cerdas, Survei, lan Kuis

Pasar aplikasi formulir cukup rame. Wis ana perusahaan ing sekitar sing nangani pangembangan formulir luwih saka sepuluh taun ing web, nanging teknologi anyar asring duwe pengalaman panganggo sing luwih unggul, penawaran logika rumit, lan akeh integrasi. Seneng banget ndeleng lapangan iki. Siji pimpinan sing ana ing kana yaiku Fieldboom, sing fiture kalebu: Jawaban Pipa - Kalebu jawaban saka pitakon sadurunge minangka bagean saka pitakon anyar