Statdash: Mbangun Dashboard Ultimate

Kayane saben dina kudu nambah alat liyane kanggo ngawasi sawetara metrik anyar sing menehi umpan balik marang klien. Suwe-suwe, kita nglumpukake pirang-pirang lengganan SaaS sing mlebu lan metu saben dina. Komplek banget amarga kita nggolek sumber daya pangembangan - nanging bakal larang banget kanggo nggabungake akeh API lan njaga. Matur suwun, ana wong liya sing nganggep nate dadi masalah

Google Nambahake Formulir menyang Google Spreadsheets

Aku pangguna Google Spreadsheets sing seneng banget. Google mung nambahake fitur sing nyenengake sing bisa dadi minat para Pemasaran kanggo njupuk data (conto: kontes lan program pilihan) tanpa mbutuhake pangembangan profesional. Sampeyan saiki bisa nggawe formulir kanggo ngirim langsung menyang Google Spreadsheet! Iki isih adoh saka aplikasi sing kuat kaya Formspring, nanging bisa uga migunani kanggo sawetara bentuk sing cepet lan reged. Apamaneh yen