Transistor: Tuan rumah lan Distribusi Podcast Bisnis Sampeyan Kanthi Platform Podcasting Iki

Salah sawijining klienku wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake video ing saindenging situs lan liwat YouTube. Kanthi sukses, dheweke kepengin nindakake wawancara sing luwih dawa lan luwih jero karo tamu, pelanggan, lan internal kanggo mbantu njlentrehake keuntungan saka produke. Podcasting minangka kewan sing beda nalika ngembangake strategi sampeyan… lan hosting uga unik. Nalika aku ngembangake strategi kasebut, aku nyedhiyakake ringkesan babagan: Audio – pangembangan

Endi Host, Sindikasi, Nuduhake, Ngoptimalake, Lan Promosi Podcast Sampeyan

Taun kepungkur yaiku taun podcasting dadi populer. Kasunyatane, 21% wong Amerika sing umure luwih saka 12 taun ujar manawa padha ngrungokake podcast ing wulan pungkasan, sing terus saya mundhak saka taun saka 12% saham ing 2008 lan aku mung ndeleng jumlah iki terus saya akeh. Dadi apa sampeyan wis mutusake kanggo miwiti podcast dhewe? Dadi, ana sawetara perkara sing kudu dipikirake dhisik - ing endi sampeyan bakal dadi tuan rumah

Soundtrap: Gawe Podcast sing Didhukung Tamu ing Awan

Yen sampeyan pengin nggawe podcast lan nggawa tamu, sampeyan bakal ngerti kesulitane. Saiki aku nggunakake Zoom kanggo nindakake iki amarga dheweke nawakake opsi multi-trek nalika ngrekam… supaya aku bisa ngowahi trek saben wong kanthi mandhiri. Nanging isih kudu aku ngimpor trek audio lan nyampur ing Garageband. Dina iki aku ngomong karo kolega Paul Chaney lan dheweke nuduhake alat anyar karo aku,

Juicer: Gabungake Kabeh Panganan Media Sosial menyang Kaca Web sing Apik

Perusahaan nggawe sawetara konten luar biasa liwat media sosial utawa situs liyane sing bakal entuk manfaat merek uga ing situs dhewe. Nanging, pangembangan proses sing saben foto Instagram utawa nganyari Facebook mbutuhake diterbitake lan dianyari ing situs perusahaan ora bisa ditindakake. Pilihan sing luwih apik yaiku nerbitake feed sosial ing situs sampeyan ing panel utawa kaca situs web sampeyan. Coding lan nggabungake saben sumber bisa dadi angel