Phonesites: Nggawe Situs web Sales Funnel lan Landing Pages ing Menit Nggunakake Telpon

Iki bisa uga nesu sawetara wong ing industriku, nanging akeh perusahaan mung ora duwe model sing ndhukung investasi menyang penyebaran situs lan strategi pemasaran konten sing akeh. Aku ngerti sawetara bisnis cilik sing isih mbukak lawang-lawang utawa gumantung saka tutuk kanggo ndhukung bisnis sing apik banget. Phonesites: Bukak Kaca Ing Menit Saben bisnis kudu ngimbangi wektu, gaweyan, lan investasi pemilike kanggo ngasilake proses dodolan sing paling efisien.

Napa Perusahaan Sampeyan Kudu Nggawe Obrolan Langsung

Kita ngrembug babagan akeh mupangat kanggo nggabungake obrolan langsung ing situs web sampeyan ing salah sawijining podcast pemasaran. Priksa manawa sampeyan kudu nyetel! Obrolan langsung nyenengake amarga statistik nyedhiyakake bukti manawa ora mung bisa mbantu nutup luwih akeh bisnis, nanging uga bisa nambah kepuasan pelanggan ing proses kasebut. Pelanggan pengin njaluk pitulung, nanging miturut aku, dheweke ora nate pengin ngobrol karo wong liya. Nelpon, navigasi wit telpon, ngenteni terus, banjur nerangake

Statistik Pemasaran Video sing Sampeyan Ora Dikenal!

Apa video sosial, crita saben dinane, video wektu nyata, utawa strategi video liyane, kita urip ing jagad sing luwih akeh konten video sing diprodhuksi lan dikonsumsi tinimbang sejarah. Mesthine, iku minangka kesempatan sing apik lan tantangan sing gedhe banget amarga akeh konten video sing diprodhuksi lan ora nate dideleng. Infographic iki saka Website Builder.org.uk mbukak statistik pemasaran video paling anyar. 10 Kasunyatan babagan Pemasaran Video 78.4% pangguna Amerika Serikat