COVID-19: Deleng Strategi Program Kasetyan kanggo Bisnis

Coronavirus wis ngganggu dunia bisnis lan meksa saben bisnis supaya bisa ndeleng tembung kesetiaan sing anyar. Kasetyan Karyawan Coba kasetyan saka perspektif karyawan. Bisnis ngeculake karyawan kiwa lan tengen. Tingkat pengangguran bisa uga luwih saka 32% amarga faktor Coronavirus lan makarya saka omah ora bisa nampung saben industri utawa jabatan. Ngeculake karyawan minangka solusi praktis kanggo krisis ekonomi ... nanging ora nggawe kasetyan. COVID-19 bakal mengaruhi

Mangkene 6 Cara Aplikasi Mobile Nganggo Pertumbuhan Bisnis

Amarga kerangka kerja seluler seluler nyuda wektu pangembangan lan nyuda biaya pangembangan, aplikasi seluler dadi kudu akeh perusahaan kanggo ndorong inovasi. Mbangun aplikasi seluler sampeyan dhewe ora larang regane lan angel banget kaya sawetara taun kepungkur. Bahan bakar industri minangka perusahaan pangembangan aplikasi kanthi pusat spesialisasi lan sertifikasi, kabeh agresif nggawe aplikasi bisnis sing bisa nyebabake saben aspek bisnis kanthi positif. Cara Mobile Apps

Kejelasan Nyerang Buzzwordsmithiness Nalika Kontak

Kanca apikku suwene pirang-pirang taun yaiku Steve Woodruff, sawijining Konsultan Kejelasan sing ngumumake (lan duwe bakat), terus nuduhake sawetara pamicara pemasaran sing ora lucu ing situs web lan profil media sosial. Dheweke nuduhake favorit kabeh wektu karo aku saka sawetara taun kepungkur: Kita wis ngrintis model anyar kanggo pertumbuhan berkelanjutan, sing didhasarake konsumen adhedhasar prinsip sistem adaptasi kompleks. Iki minangka premis anyar kanggo strategi kanggo jagad sing ngalami perubahan struktural sing jero:

Cara Nambah ROAS Pariwara PPC Ing 5 Menit nganggo Google Analytics

Apa sampeyan wis nggunakake data Google Analytics kanggo nambah asil kampanye AdWords? Yen ora, sampeyan bakal ilang salah sawijining alat sing paling migunani sing kasedhiya ing internet! Nyatane, ana puluhan laporan sing kasedhiya kanggo pertambangan data, lan sampeyan bisa nggunakake laporan kasebut kanggo ngoptimalake Kampanye PPC ing saindenging jajaran. Nggunakake Google Analytics kanggo ngapikake Return on Ad Spend (ROAS), mesthine sampeyan duwe AdWords,

5 Cara Ngatasi Sales lan Marketing kanggo Nambah Dhuwit

Saben njupuk klien, langkah pertama sing kudu ditindakake yaiku dadi pelanggan. Kita ora bakal langsung nelpon tim sales. Kita bakal ndhaptar buletin email (yen duwe), ndownload aset, gawe jadwal demo, banjur ngenteni tim sales bisa nyedhaki kita. Kita bakal ngrembug kesempatan kasebut kaya-kaya kita dadi pemimpin utama, lan nyoba ngrampungake kabeh siklus sales karo dheweke. Ing