Transistor: Tuan rumah lan Distribusi Podcast Bisnis Sampeyan Kanthi Platform Podcasting Iki

Salah sawijining klienku wis nindakake pakaryan sing apik kanggo nggunakake video ing saindenging situs lan liwat YouTube. Kanthi sukses, dheweke kepengin nindakake wawancara sing luwih dawa lan luwih jero karo tamu, pelanggan, lan internal kanggo mbantu njlentrehake keuntungan saka produke. Podcasting minangka kewan sing beda nalika ngembangake strategi sampeyan… lan hosting uga unik. Nalika aku ngembangake strategi kasebut, aku nyedhiyakake ringkesan babagan: Audio – pangembangan

Cara Nggunakake Rapat Zoom kanggo Ngrekam Tamu Jauh ing Podcast ing Trek Pisah

Aku ora bisa ngandhani kabeh alat sing wis digunakake utawa lengganan ing jaman mbiyen kanggo ngrekam wawancara podcast saka adoh - lan aku duwe masalah karo kabeh. Ora dadi masalah konektivitas saya apik utawa kualitas hardware… masalah konektivitas intermitente lan kualitas audio meh nggawe aku nggawe podcast. Alat pungkasan sing paling apik sing dakenggo yaiku Skype, nanging adopsi aplikasi ora nyebar dadi saya

Dibutuhake: Solusi Pemasaran Konten Audio kanggo Merek Perusahaan

Dikembangake saka ide yen obrolan kudu dadi dhasar kanggo kabeh konten pemasaran, Casted minangka siji-sijine platform pemasaran konten sing dibangun kanggo menehi para pemasar supaya bisa ngakses, nambah, lan ngubungake konten podcast merek kanggo ngisi kabeh strategi pemasaran konten. Ora kaya solusi pemasaran konten liyane, sing dibangun kanggo mbantu para pemasar nggawe konten sing ditulis kanthi luwih akeh, Casted ngidini para pemasar dadi luwih efektif lan efisien kanthi njupuk pendekatan audio-first. Kanthi Casted

Soundtrap: Gawe Podcast sing Didhukung Tamu ing Awan

Yen sampeyan pengin nggawe podcast lan nggawa tamu, sampeyan bakal ngerti kesulitane. Saiki aku nggunakake Zoom kanggo nindakake iki amarga dheweke nawakake opsi multi-trek nalika ngrekam… supaya aku bisa ngowahi trek saben wong kanthi mandhiri. Nanging isih kudu aku ngimpor trek audio lan nyampur ing Garageband. Dina iki aku ngomong karo kolega Paul Chaney lan dheweke nuduhake alat anyar karo aku,