Jaringan Sosial Ngomong Dheweke Kebanjiran

Aku ngerti aku. Aku ora bisa ngetutake kabeh obrolan sing aku saldo ing kabeh jaringan sosial. Matur suwun, alat kaya Viralheat, Hubspot, Hootsuite, Buffer lan liya-liyane mbantu aku ngatur tandha, nyebutake, tanggapan lan obrolan ... nanging aku isih rumangsa ora nindakake kabeh sing kudu daklakoni supaya bisa terus. Aku dudu siji-sijine miturut MyLife lan Harris Interactive. MyLife bubar ngrampungake survey nasional