Napa Ana 542 Gantung Pisang ing Amazon

Ana 542 gantungan gedhang sing beda ing Amazon… regane regane $ 5.57 nganti $ 384.23. Gantungan pisang sing paling murah yaiku pancing sederhana sing dipasang ing lemari. Gantung gedhang sing paling larang yaiku gantungan gedhang Chabatree sing apik iki sing digawe kanthi tangan lan digawe saka sumber daya kayu sing tetep. Serius ... Aku nggoleki wong-wong mau. Aku ngetung asile, milah miturut regane, banjur nindakake riset gantungan gedhang. Saiki,

Kepiye Nggawe Yuta Dolar Bisnis B2B Kanthi Video LinkedIn

Video wis entuk tugas minangka salah sawijining alat pemasaran paling penting, kanthi 85% bisnis nggunakake video kanggo nggayuh target pemasaran. Yen mung ndeleng pemasaran B2B, 87% pemasar video nggambarake LinkedIn minangka saluran sing efektif kanggo nambah tarif konversi. Yen wirausahawan B2B ora nggunakake kesempatan iki, mula bakal ilang. Kanthi nggawe strategi merek pribadi sing fokus ing video LinkedIn, aku bisa nambah bisnis dadi luwih saka

8 Karakteristik "V" Merek Apik

Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku ngerti ide babagan merek. Akeh wong sing seneng nduwe masalah babagan warna ijo ing logo kaya ngono. Kaya rega rega agensi merek sing mbayar puluhan malah atusan ewu dolar. Latar mburi kula yaiku teknik. Siji-sijine kode warna sing dakpentingake yaiku ngawat-ngawati. Tugasku yaiku ngrampungake masalah sing wis rusak banjur ndandani.

Apa ROI saka Pelanggan sing Loyal?

Kita wis miwiti keterlibatan anyar karo ahli sukses pelanggan perusahaan, Bolstra. Bolstra minangka panyedhiya solusi piranti lunak (SaaS) kanggo perusahaan Business to Business sing pengin nambah penghasilan berulang kanthi nyuda churn lan ngenali kesempatan upsell. Solusi kasebut, kanthi praktik paling apik, mbantu perusahaan sampeyan ngasilake asil sing dikarepake sing dikarepake pelanggan. Sajrone sawetara taun kepungkur, nalika lelungan pemasaran sing lincah wis berkembang lan kita ngevaluasi kadewasan pemasaran bisnis

Agensi Ora Cukup Ngandhani Prospek Supaya Mlaku

Salah sawijining kejutan nalika ngluncurake agensi 7 taun kepungkur yaiku aku ngerti industri agensi sing dibangun luwih akeh tinimbang hubungane karo regane layanan kasebut. Aku malah bakal ujar manawa uga gumantung karo mupangat hubungan kasebut. Apa klien wis dipercaya karo sampeyan lan apa wis kerja bareng karo dheweke suwene taun? Ya, iki bakal nyebabake referral lan hubungan sing sehat terus.

12 Langkah-langkah kanggo Nggawe Permintaan kanggo Agensi Anyar Sampeyan

Minggu kepungkur minangka minggu sing luar biasa ing Dunia Pemasaran Media Sosial nalika aku ngomong babagan topik Pemasaran Influencer. Nalika pamirsa umume perusahaan sing golek saran babagan cara ngetrapake strategi sing sukses, aku bali menyang omah lan duwe pitakon apik saka salah sawijining pamiarsa sing kepengin ngerti kepiye nggawe pengaruh lan panjaluk supaya bisa miwiti agensi dhewe. Aku pengin ngerti kepiye cara supaya bisa entuk klien (sing

Napa Wong Wis Ora Nutut Merek Sampeyan?

Salah sawijining infografis favorit sing dirancang lan diterbitake yaiku Napa Wong Mbukak Pungkasan Sampeyan ing Twitter. Masyarakat entuk cekikikan lan muga-muga bisa mikirake maneh strategi penerbitan media sosial ing sawetoro wektu. Aku arep negesake kene sing bisa nggawe sawetara wong kaget: Aku ora preduli yen ana wong sing ngetutake aku utawa ora langganan emailku. Aku saiki bisa krungu tangis nesu lan kaget ... lan aku ora preduli

14 Tren Ngatasi Masalah karo Agensi

Amarga kita ngoperasikake agensi dhewe sing ngewangi perusahaan teknologi pemasaran, mula kita bakal ngerti kabeh pacoban lan kasile industri agensi. Minangka agensi butik, kita duwe kaluwihan amarga bisa milih-milih karo klien. Saliyane, kita asring berjuang amarga perusahaan perusahaan ora pengin ngimbangi agensi liyane ing campuran pemasaran. Kita wis seneng-seneng nyolong klien sing nantang ing industri kita. Nanging kabeh