Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing makarya ing ops marketing, ops sales, lan ops sing terus-terusan berjuang kanthi data supaya bisa entuk target. Syncari njupuk sing anyar

PHP lan SQL: Ngetung utawa Nganggo Jarak Lingkaran Gedhe Antarane Nomer Latitude lan Bujur Kanthi Formula Haversine

Sasi iki aku wis program ing PHP lan MySQL babagan GIS. Nalika ngubengi jala, aku pancen angel golek sawetara petungan Geografis kanggo nemokake jarak antarane rong lokasi, mula aku pengin nuduhake ing kene. Cara sederhana kanggo ngetung jarak antarane rong poin yaiku nggunakake formula Pythagoras kanggo ngetung hypotenuse segitiga (A² + B² = C²). Iki yaiku

Otomatisake Bangunan REST API, Panel Admin, lan Dokumentasi Postman

Cara liya kanggo skala aplikasi apa wae kanthi online yaiku misahake antarmuka pangguna saka lapisan data nggunakake Application Programming Interface (API). Yen sampeyan lagi anyar pangembangan, API minangka konsep sing cukup sederhana. Kaya sampeyan mlebu lan nggunakake aplikasi web liwat browser lan serangkaian panjaluk HTTP, aplikasi sampeyan bisa nindakake perkara sing padha liwat REST API lan program. Minangka akeh wong sing melu program, dheweke

Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK kanggo nggabungake data kanthi gampang saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake coding, kanthi seret lan selehake, pangaturan dhewe, lan sambungan sumber data sing gampang. Fitur Databox Kalebu: Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack. Cithakan - Databox wis kasedhiya atusan template

Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik - mesthi dikandhani klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan. Nalika saiki nggunakake Geckoboard, ana sawetara watesan

5 Tandha Sampeyan Wis Nggabungake Database MySQL

Lansekap manajemen data rumit lan cepet berkembang. Ora ana sing luwih negesake evolusi iki tinimbang munculé 'aplikasi super' - utawa aplikasi sing ngolah jutaan pangguna interaksi per detik. Faktor ing Big Data lan awan, lan dadi jelas manawa para pedagang e-commerce mbutuhake generasi data anyar sing bisa nindakake kanthi luwih apik lan skala luwih cepet. Bisnis online tanpa basis data sing dianyari bisa uga mbukak MySQL, basis data meh ora dianyari wiwit saiki

Nambah Kinerja Magento lan Hasil Bisnis Sampeyan

Magento diakoni minangka platform e-commerce paling dhuwur, nganti saprotelon kabeh situs web ritel online. Basis pangguna lan jaringan pangembang sing akeh nggawe ekosistem ing ngendi, tanpa keahlian teknis, meh kabeh wong bisa mbukak situs e-commerce kanthi cepet. Nanging, ana kekurangan: Magento bisa abot lan alon yen ora dioptimalake kanthi bener. Iki bisa dadi turn-off nyata kanggo para pelanggan kanthi cepet sing ngarepake wektu tanggap cepet saka situs web

Zapier: Otomatis Aliran Kerja kanggo Bisnis

Aku ora nate ngerti yen aku kudu ngenteni 6 taun sadurunge miwiti ndeleng aplikasi sing visualisasi antarmuka pemrograman aplikasi kanthi cerdas ... nanging pungkasane tekan kana. Yahoo! Pipa diluncurake ing taun 2007 lan duwe sawetara konektor kanggo memanipulasi lan nyambungake sistem, nanging ora duwe integrasi karo macem-macem layanan web lan API sing mbledhos ing web. Zapier dipaku… supaya sampeyan bisa otomatis tugas antarane layanan online - saiki 181! Zapier kanggo