Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Platform Manajemen Spa lan Salon Salonist: Janjian, Inventarisasi, Pemasaran, Payroll, lan liya-liyane

Salonist minangka piranti lunak salon sing mbantu spa lan salon ngatur gaji, tagihan, melu klien, lan nglakokake strategi pemasaran. Fitur kalebu: Setelan Janjian kanggo Pesenan Online Spa lan Salon - Nggunakake piranti lunak pesenan Salonistis Online, para pelanggan bisa gawe jadwal, gawe jadwal, utawa mbatalake janjian ing endi wae. Kita duwe kapabilitas situs web lan app sing bisa dilebokake karo media sosial Facebook lan Instagram. Kanthi iki, proses pesenan sakabehe rampung