Apa Platform Manajemen Aset Digital (DAM)?

Manajemen aset digital (DAM) kasusun saka tugas manajemen lan keputusan babagan ingestion, anotasi, katalog, panyimpenan, pengambilan, lan distribusi aset digital. Foto digital, animasi, video, lan musik minangka conto area target manajemen aset media (sub-kategori DAM). Apa Manajemen Aset Digital? DAM manajemen aset digital minangka praktik ngatur, ngatur, lan nyebarake file media. Piranti lunak DAM ngidini merek ngembangake perpustakaan foto, video, grafis, PDF, template, lan liya-liyane

5 Pertimbangan Nalika Milih Cloud Storage Kanggo Ngoptimalake Kolaborasi lan Produktivitas

Kemampuan kanggo nyimpen file sing larang regane kayata foto, video lan musik kanthi lancar ing méga minangka prospek sing nyenengake, utamane kanthi memori (relatif) cilik ing piranti seluler lan biaya memori tambahan sing dhuwur. Nanging apa sing kudu sampeyan goleki nalika milih panyimpenan maya lan solusi enggo bareng file? Ing kene, kita ngrusak limang perkara sing kudu dipikirake saben wong sadurunge mutusake ing ngendi kanggo nyelehake data. Kontrol - Apa aku ngontrol? Salah siji saka

Aprimo lan ADAM: Manajemen Aset Digital kanggo Perjalanan Pelanggan

Aprimo, platform operasi pemasaran, ngumumake tambahan piranti lunak ADAM Digital Asset Management kanggo penawaran adhedhasar awan. Platform kasebut wis diakoni minangka pimpinan The Forrester Wave ™: Digital Asset Management For Customer Experience, Q3 2016, nyediakake ing ngisor iki: Integrasi ekosistem mulus liwat Framework Integrasi Aprimo - Merek bisa entuk visibilitas sing luwih apik lan luwih mulus nyambung menyang ekosistem pemasaran kanthi keuntungan tambahan saka kerangka kerja integrasi Aprimo sing mbukak lan fleksibel ing méga. Konvergensi Pemasaran

Napa Alat Kolaborasi Kreatif Kebutuhan Kanggo Tim Sampeyan Kanggo Sejahtera

Hightail nerbitake asil Survei Kolaborasi Kreatif kaping pisanan. Survei kasebut fokus ing kepiye tim pemasaran lan kreatif nggawe kolaborasi konten asli sing dibutuhake kanggo ndamel kampanye, ngirim asil bisnis lan nambah penjualan lan penghasilan. Kekurangan Sumber Daya lan Tambah Panjaluk sing Ngganggu Kreatif Kanthi akeh output ing saindenging industri, kebutuhan kanggo konten sing unik, menarik, informatif, lan berkualitas tinggi saiki wis mutlak. Algoritma telusuran dibutuhake

Koordinasi Pemasaran Global kanggo Siji Merek ing 23 Negara

Minangka merek global, sampeyan ora duwe siji pamirsa global. Pamirsa kalebu sawetara pamirsa regional lan lokal. Lan ing saben pamirsa kasebut ana crita tartamtu sing bisa dijupuk lan diceritakake. Crita kasebut ora mung katon ajaib. Kudu ana inisiatif kanggo nemokake, nyekel, banjur nuduhake. Perlu komunikasi lan kolaborasi. Yen kedadeyan, alat sing kuat kanggo nyambungake merek sampeyan menyang khalayak tartamtu. Dadi piye kabarmu