Onollo: Manajemen Media Sosial kanggo E-niaga

Perusahaan saya ngewangi sawetara klien kanggo ngetrapake lan nggedhekake upaya pemasaran Shopify sajrone sawetara taun kepungkur. Amarga Shopify duwe pangsa pasar sing gedhe banget ing industri e-commerce, sampeyan bakal nemokake manawa ana ton integrasi produksine sing nggawe urip luwih gampang kanggo para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tuwuh luwih saka 35% ngungkuli $ 36 milyar ing taun 2021. Inteliver Insider Wutah perdagangan sosial minangka kombinasi integral

Moosend: Kabeh Fitur Otomatisasi Marketing Kanggo Mbangun, Nguji, Lacak, lan Ngembangake Bisnis Sampeyan

Salah sawijining aspek industri sing apik yaiku inovasi terus lan biaya mudhun sing dramatis kanggo platform otomasi pemasaran sing canggih banget. Ing endi bisnis mbuwang atusan ewu dolar (lan isih ana) kanggo platform sing hebat ... saiki biayane saya mudhun sithik nalika fitur tetep saya apik. Kita bubar kerjo karo perusahaan pemenuhan mode perusahaan sing siyap menehi kontrak kanggo platform sing regane udakara setengah yuta dolar

ShippingEasy: Rega Pengiriman, Pelacakan, Labeling, Nganyari Status, lan Diskon Kanggo E-niaga

Ana akeh kompleksitas karo e-commerce - wiwit saka proses pambayaran, logistik, pemenuhan, nganti pengiriman lan pengembalian - sing umume perusahaan diremehake nalika njupuk bisnis kanthi online. Pangiriman, bisa uga, minangka salah sawijining aspek paling penting ing tuku online - kalebu biaya, perkiraan tanggal pangiriman, lan pelacakan. Biaya pengiriman, pajak, lan biaya tambahan dikenani biaya kanggo setengah saka kabeh Kréta Blanja sing ditinggal. Pangiriman alon-alon tanggung jawab kanggo 18% blanja sing ditinggalake

Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar. Poptin: Platform Popupin sampeyan Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake: