Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Metrik Acara Utama Saben Eksekutif Bakal Lacak

Pemasar sing duwe pengalaman ngerti mupangate entuk kedadeyan. Khusus, ing ruang B2B, acara ngasilake luwih akeh tinimbang inisiatif pemasaran liyane. Nanging, umume pandhuan ora bakal dadi sales, dadi tantangan kanggo para pemasar nemokake KPI tambahan kanggo mbuktekake regane investasi ing acara mbesuk. Daripada ora fokus kabeh ing lead, para pemasar kudu nimbang metrik sing nerangake kepiye acara kasebut ditampa dening calon pelanggan, pelanggan saiki, analis, lan

Cara Ngatasi Pidato Publik

Iki minangka kiriman sing kudune dak tulis luwih saka setaun kepungkur, nanging aku motivasi nulis ing bengi iki sawise ana acara sing dakkandhakake. Paling taun kepungkur, aku lunga menyang Rapid City, South Dakota lan ngobrol ing Concept ONE, acara pemasaran bisnis perdana sing didegake dening Korena Keys, wirausaha regional, pamilik agensi, lan South Dakotan sing bangga. Tujuane Korena yaiku nggawa speaker profesional saka njaba negara sing bisa

Aku Mbuwang Setahun Saka Konferensi, Mangkene Kadadeyane

Rolas wulan pungkasan minangka sing paling rame ing sejarah bisnis kita. Kita nyusun ulang publikasi Martech, pindhah kantor sawise 7 taun, lan kanthi jujur ​​mbangun layanan wiwit wiwitan. Aku mutusake ora mbukak konferensi sajrone taun kanggo fokus ing bisnis. Nyatane, aku ora nate plancongan ing Florida sawayah-wayah, ing kana aku seneng ngaso lan ngunjungi Ibuku. (Ibu ora seneng banget babagan iki!) Sadurunge

Lokalis: Nerbitake, Ngatur lan Ningkatake Acara Sampeyan Online

Pemasar nggunakake acara luwih saka saiki, lan pengaruhe wis jelas. Kasunyatane, para pemasar pangkat tradeshow lan acara minangka taktik sing paling efektif kaloro sawise situs web perusahaan Acara mbantu nggawe petunjuk anyar, ngowahi prospek sing minat karo pelanggan, lan luwih jelas nerangake produk utawa layanan kanthi wektu nyata. Nanging, akeh pemasar sing berjuang ora mung nggunakake acara kanthi kapasitas terintegrasi, nanging uga kanggo ngerti lan ngukur kepiye anggone ngarahake sales, kesadaran merek,

13 Cara Supaya Konten Dening Monetisasi Online

Ana kanca sing apik ngubungi aku minggu iki lan ujar manawa dheweke duwe sedulur sing duwe situs sing entuk lalu lintas sing signifikan lan dheweke pengin ngerti apa ana cara monetisasi para pamirsa. Jawaban cekak ya ... nanging aku ora percaya manawa mayoritas penerbit cilik ngerti kesempatan utawa cara nggedhekake bathi saka properti sing diduweni. Aku pengin miwiti karo dhuwit… banjur digarap

Cara Ngapikake Keterlibatan ing Konferensi Sabanjure

Infographic iki saka Hotel Eropa & Resor, hotel mewah bintang lima ing Irlandia, nyedhiyakake ringkesan tren ing MICE (Rapat, Insentif, Konferensi lan Pameran): Belanja rapat saya mundhak global kanthi kenaikan 2.1% sing diramalake kanggo 2016 36 % profesional industri #travel ngarepake mbuwang luwih saka $ 4,000 saben wong kanggo insentif ing 2016 Pameran ing industri pameran dagang diprediksi bakal tuwuh nganti 2.4% ing 2016 Ketergantungan teknologi ing

Cara Nggunakake Kanthi Kanthi Twitter kanggo Acara Sabanjure

Salah sawijining Obrolan Twitter sing seneng banget melu yaiku Atomic Reach's #AtomicChat. Iki minangka obrolan sing wis apik lan wis direncanakake kanthi macem-macem topik pemasaran ing Twitter sing kedadeyan saben dina Senen jam 9PM EST. Kapan wae aku melu, aku mesthi seneng banget karo Twitter yen dadi media acara iki. Aku ora mung siji sing yakin Twitter iku cocog kanggo acara. Julius Solaris, panulis Media Sosial kanggo Acara (ebook gratis!) Percaya