Transformasi Digital lan Pentinge Nggabungake Visi Strategis

Salah siji saka sawetara lapisan perak krisis COVID-19 kanggo perusahaan yaiku akselerasi transformasi digital, sing dialami ing taun 2020 dening 65% perusahaan miturut Gartner. Wis maju banget amarga para pelaku bisnis ing saindenging jagad nggawe pendekatan. Amarga pandemi kasebut, supaya akeh wong ngindhari interaksi pasuryan ing toko lan kantor, kabeh organisasi duwe tanggepan karo para pelanggan kanthi layanan digital sing luwih trep. Contone, grosir lan perusahaan B2B

Lima Tips Paling Ndhuwur Kanggo Nggawe Strategi Konten Kepemimpinan sing Dikira

Pandemi Covid-19 wis nyoroti babagan gampang nggawe - lan ngrusak - merek. Pancen, sifat dhasar komunikasi merek wis ganti. Emosi mesthi dadi pendhukung utama kanggo nggawe keputusan, nanging kepiye cara merek karo pamirsa sing bakal nemtokake sukses utawa kegagalan ing jagad pasca-Covid. Saklawasé setengah saka pihak sing njupuk keputusan ujar manawa isi kepemimpinan pamikiran organisasi langsung nyumbang kanggo kabiasaan tuku, nanging 74% perusahaan duwe

Sampeyan Terus Nggunakake Tembung "Kreatif"…

Robert Half Technology lan The Creative Group nerbitake studi lan infographic, Digital Marketing Dissonance, ing ngendi 4 saka 10 CIO ujar manawa perusahaane ora duwe dhukungan sing dibutuhake kanggo proyek pemasaran digital. Sanajan aku ora yakin manawa akurat, panliten kasebut banjur ngilangi sawetara data dadi rong ember, eksekutif TI lan eksekutif kreatif. Aku ora yakin manawa aku yakin ana sawetara korélasi antara dadi wong IT utawa dadi wong sing kreatif.

Punching Liwat

Dina Jumuah, kita seneng banget karo tim ing sponsor teknologi, Formstack, ngrembug babagan piranti lunak bisnis cilik lan tuwuh lan sukses ing industri. Siji obrolan pancen nggawe aku komunikasi lan ngomong babagan rebranding sakaFormstack. Kanggo menehi latar mburi, Formstack pisanan diluncurake dadi Formspring. Nalika tim ndeleng sepira populer alate nalika njaluk pitakon, dheweke ngluncurake alat kasebut lan dijenengi Forms Spring, banjur

Wayahe Nguripake Perusahaan Sampeyan

Nalika perusahaan njlentrehake hirarki manajemen, sampeyan biasane entuk diagram sing apik banget sing menehi peringkat karyawan karo sapa sing dilaporake. Sing duwe kekuwatan lan kompensasi mesthi didhaptar ing ndhuwur… kanthi wigati. Ora kaget. Iki nggawe pelanggan ing sisih ngisor hirarki. Karyawan sing urusan karo prospek lan pelanggan saben dinane umume minangka wong sing paling mbayar, ora duwe pengalaman, kakehan kerja lan ora penting