IQ Kamera: Nggunakake Reality Augmented (AR) Kanggo Nggawe Coba Produk Virtual

Kamera IQ, platform desain tanpa kode kanggo Augmented Reality (AR), ngluncurake Virtual Try-On Composer, alat desain canggih sing nggawe cepet lan gampang kanggo merek kaendahan, hiburan, eceran, lan sektor liyane kanggo nyipta pengalaman Coba Virtual sing inovatif adhedhasar AR. Solusi anyar mbayangake maneh perdagangan AR kanthi mbisakake merek kanggo digitalisasi produke kanthi akurasi lan realisme sejatine urip nalika nambah macem-macem unsur merek lan mekar unik sing narik kawigaten lan inspirasi para konsumen liwat

E-Niaga Pelanggan Pertama: Solusi Cerdas kanggo Babagan Sampeyan Ora Ana Kesalahan

Pivot era pandemi tumrap e-commerce wis teka kanthi ekspektasi konsumen. Sawise ditambahake regane, penawaran online saiki wis dadi sentuhan utama klien kanggo merek paling ritel. Lan minangka corong utama interaksi pelanggan, pentinge dhukungan pelanggan virtual wis suwe banget. Layanan pelanggan e-commerce dilengkapi tantangan lan tekanan anyar. Kaping pisanan, para pelanggan ing omah nggunakake luwih akeh wektu online sadurunge njupuk keputusan tuku. 81% responden riset babagan

Kepiye Realita Augmented Bisa Nggawe Pemasaran Influencer?

COVID-19 wis ngowahi cara blanja. Kanthi pandemi sing ana ing njaba, konsumen luwih milih terus tuku barang kanthi online. Pramila konsumen luwih akeh nggawe pengaruh kanggo video babagan apa wae wiwit nyoba lipstik nganti main game video favorit. Kanggo luwih lengkap babagan efek pandemi babagan pemasaran lan rega influencer, waca panelitian pungkasan. Nanging kepiye cara kerja kanggo item sing kudu katon

7 Tuladhane sing Mbuktekake Sepira Kuwasa AR ing Pemasaran

Apa sampeyan bisa mbayangno halte bis sing nglipur nalika ngenteni? Bakal nggawe dinane luwih nyenengake, ya? Sampeyan bakal ngganggu sampeyan saka stres sing ditindakake saben dina. Sampeyan bakal nggawe sampeyan eseman. Napa merek ora bisa mikir babagan cara kreatif kanggo promosi produke? Oh ngenteni; padha wis rampung! Pepsi nggawa pengalaman kaya ngono kanggo para penumpang London ing taun 2014! Papan perlindungan bis ngluncurake wong ing jagad alien sing nyenengake,