7 Cara DAM sing Tengen Bisa Ngoptimalake Kinerja Merek Sampeyan

Nalika nerangake nyimpen lan ngatur konten, ana sawetara solusi sing metu - mikir sistem manajemen konten (CMS) utawa layanan hosting file (kaya Dropbox). Digital Asset Management (DAM) dianggo bebarengan karo jinis solusi iki-nanging njupuk pendekatan sing beda kanggo isi. Opsi kaya Box, Dropbox, Google Drive, Sharepoint, lsp., Intine tumindak minangka parkir sing gampang kanggo aset pungkasan negara; ora ndhukung kabeh proses hulu sing nggawe, mriksa, lan ngatur aset kasebut. Ing babagan DAM

accessiBe: Nggawe Sembarang Situs Certified Diakses Nggunakake Intelligence Ponggawa

Nalika peraturan kanggo aksesibilitas situs wis pirang-pirang taun, perusahaan wis alon-alon nanggapi. Aku ora pracaya iku prakara empati utawa karep ing sisih perusahaan ... Aku saestu pracaya sing perusahaan mung berjuang kanggo tetep munggah. Minangka conto, Martech Zone rangking kurang bisa diakses. Suwe-suwe, aku wis ngupayakake ngapikake kodhe, desain, lan metadata sing dibutuhake… nanging aku ora bisa tetep tetep.

Luminar Neo: Suntingan Gambar Inovatif Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Kita bubar nuduhake artikel kanthi conto 6 babagan carane intelijen buatan nambah teknologi penjualan lan pemasaran lan salah sawijining cara yaiku nyunting foto. Akeh fotografer sing kita gunakake kanggo nggawe potret profesional, foto produk, lan foto liyane kanggo klien kita minangka ahli ing Photoshop lan nindakake pakaryan sing apik banget. Nanging, yen proyek full-time sampeyan ora nguwasani fotografi lan nyunting foto, platform Adobe sing luar biasa duwe kurva sinau sing cukup curam. Luminar

Panulis: Ngembangake, Nerbitake, lan Gunakake Pandhuan Swara lan Gaya Brand Sampeyan Kanthi Asisten Penulisan AI Iki

Kaya perusahaan sing ngetrapake pandhuan merek kanggo njamin konsistensi ing saindenging organisasi, penting banget kanggo ngembangake swara lan gaya supaya organisasi sampeyan konsisten ing olahpesen. Swara merek sampeyan penting kanggo komunikasi diferensiasi kanthi efektif lan bisa ngomong langsung lan nyambungake kanthi emosional karo pamirsa. Apa Pandhuan Swara lan Gaya? Nalika panuntun merek visual fokus ing logo, font, warna, lan gaya visual liyane, swara

6 Conto Alat Pemasaran Nggunakake Artificial Intelligence (AI)

Kecerdasan buatan (AI) kanthi cepet dadi salah sawijining tembung kunci pemasaran sing paling populer. Lan kanthi alesan sing apik - AI bisa mbantu ngotomatisasi tugas sing bola-bali, nggawe pribadi upaya marketing, lan nggawe keputusan sing luwih apik, luwih cepet! Nalika nambah visibilitas merek, AI bisa digunakake kanggo macem-macem tugas, kalebu marketing influencer, nggawe konten, manajemen media sosial, generasi timbal, SEO, nyunting gambar, lan liya-liyane. Ing ngisor iki, kita bakal ndeleng sawetara sing paling apik