Pandhuan Ultimate kanggo Nggawe Strategi Pemasaran Digital

Sithik banget sing yakin yen strategi pemasaran sing efektif bisa nyuda biaya kampanye pemasaran nganti 70%. Lan ora kudu melu spesialis. Ing artikel iki, sampeyan bakal sinau babagan nggawe riset pasar dhewe, priksa pesaing lan goleki apa sing dikarepake para pamirsa. Strategi sing cerdas bisa uga nyuda biaya pemasaran saka 5 yuta dolar nganti 1-2 yuta. Iki dudu barang sing mewah, iki wis dawa banget

Cara Ngapikake Kasetyan Pelanggan karo Pemasaran Digital

Sampeyan ora bisa nahan sing ora dingerteni. Yen fokus ing akuisisi pelanggan sing tetep, mula bakal gampang digawa lunga. Oke, dadi sampeyan wis ngerti strategi akuisisi, sampeyan wis nggawe produk / layanan sampeyan cocog karo uripe para pelanggan. Proposisi nilai unik sampeyan (UVP) bisa digunakake - nyengkuyung konversi lan nuntun keputusan tuku. Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan sawise? Pangguna endi sing cocog sawise rampung siklus penjualan? Miwiti kanthi Ngerteni Pemirsa Sanajan

Kiri: Gawe, Pilih, Aktifake, lan Ukur Pengaruh Instagram

Lefty minangka platform pemasaran influencer Instagram sing mbantu merek nyambung karo pengaruh sing paling relevan. Dipimpin dening mantan insinyur telusuran Google, tim pangembangan Lefty wis kerja suwene 2 taun kanggo nggawe platform sing paling lengkap ing para influencer Instagram. Lefty wis mbukak piranti lunak kanggo umum lan merek kaya Shiseido utawa Uber wis nggunakake. Mangkene video cekak sing menehi solusine. Lefty nggawe profil influencer adhedhasar geografi, minat,

5 Dashboard Google Analytics sing Ora Bakal Nggawe Wedi Sampeyan

Google Analytics bisa medeni akeh para pemasar. Saiki kita kabeh wis ngerti pentinge keputusan sing didhasarake data kanggo departemen pemasaran, nanging akeh wong sing durung ngerti arep miwiti ngendi. Google Analytics minangka alat tenaga listrik kanggo para pemasar sing analitis, nanging bisa luwih gampang dibandhingake tinimbang sing kita sadhar. Nalika miwiti ing Google Analytics, sing pisanan sampeyan kudu nggawe analytics sampeyan dadi bagean ukuran cokotan. Gawe

2014 Negara Pemasaran Digital

Kita wis nuduhake sawetara infografis ing 2014 - Tren lan Prediksi Pemasaran Digital, Tren Pemasaran Konten, Daftar Keinginan Pemasaran Bisnis Cilik lan Ramalan Media Sosial. Wong-wong ing WebMarketing123 nganalisa 500+ pemasar babagan target lan tantangan digital paling utama kanggo ngerteni apa sing lagi sukses, apa sing ora, lan apa sing direncanakake ing taun 2014. Download salinan gratis Laporan Tahunan Pemasaran Digital Tahunan kaping 3 saiki.

Pemasaran Buzzwords saka Mashable

Wong-wong ing Mashable nggabungake infographic iki ing 30 dina Marketing Buzzwords. Minangka wong sing ora bisa mikir babagan marketing, aku bakal seneng nalika ndeleng babagan pemasaran BS. Nanging, aku bakal jujur, lan ngakoni manawa aku mikir infographic iki bisa uga kebak. Istilah kaya pemasaran tangkas, infographic lan gamification dudu tembung kunci pemasaran, kalebu istilah nyata sing kudu dingerteni kabeh para pemasar. Lan sing paling gedhe

Keterlibatan Dudu Indikator Kinerja Key Marketing (KPI) kanggo Umume Perusahaan

Aja percaya karo aku? Apa regane perusahaan sampeyan saka komentar? Apa perusahaan sampeyan entuk dhuwit saka komentar? Sepira jumlah dhuwit perusahaan sampeyan saka wong sing menehi komentar babagan kiriman media sosial sampeyan? Mbok ora ana. Keterlibatan, kaya sing diukur karo komentar utawa partisipasi, iku omong kosong kanggo mayoritas bisnis. Akeh ahli sing milih metrik aneh iki, nyatakake yen bakal ngasilake, kaya narik a