Poptin: Popup Cerdas, Formulir Embedded, lan Autoresponder

Yen sampeyan pengin ngasilake luwih akeh, sales, utawa lengganan saka pengunjung sing mlebu situs sampeyan, ora ana sangsi babagan efektifitas popup. Nanging ora gampang kaya ngganggu pengunjung kanthi otomatis. Popup kudu diatur kanthi cerdas adhedhasar prilaku pengunjung supaya bisa dadi pengalaman sing lancar. Poptin: Platform Popupin sampeyan Poptin minangka platform sing gampang lan terjangkau kanggo nggabungake strategi generasi timbal kaya iki menyang situs sampeyan. Platform nawakake:

Privy: Gampang Digunakake, Fitur Kuat kanggo Akuisisi Pelanggan Ing Situs

Salah sawijining pelanggan yaiku ing Squarespace, sistem manajemen konten sing nyedhiyakake kabeh dhasar - kalebu e-commerce. Kanggo klien swalayan, platform sing apik banget lan akeh pilihan. Kita asring nyaranake WordPress host amarga kapabilitas lan fleksibilitas tanpa wates ... nanging kanggo sawetara Squarespace minangka pilihan sing kuat. Nalika Squarespace ora duwe API lan jutaan integrasi produk sing wis siyap, sampeyan isih bisa nemokake sawetara alat sing apik kanggo nambah situs sampeyan. Kita

OneSignal: Tambah Notifikasi Push nganggo Desktop, App, utawa Email

Saben wulan, aku bakal entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat notifikasi push browser sing digabungake. Sayange, platform sing kita pilih saiki wis mati dadi aku kudu golek sing anyar. Luwih elek, ora ana cara ngimpor pelanggan lawas bali menyang situs mula kita bakal entuk. Amarga iku, aku kudu milih platform sing kondhang lan bisa diukur. Lan aku nemokake ing OneSignal. Ora mung

Biaya Gagal Desain Web sing Mahal banget

Yen maca rong statistik kasebut, sampeyan bakal kaget. Luwih saka 45% kabeh bisnis ora duwe situs web. Lan saka DIY (Do-It-Yourselfers) sing miwiti mbangun situs, 98% wong gagal nerbitake kabeh. Iki malah ora ngetung jumlah bisnis sing duwe situs web sing ora bisa ngarahake ... sing dakkira minangka persentase penting liyane. Infographic saka Webydo iki nemtokake masalah utama sing gagal

Nggabungake Google Adwords lan Salesforce karo Bizible Analytics

Bizible ngidini sampeyan nganalisa kinerja Adwords adhedhasar konversi tinimbang klik, sing ngidini sampeyan bisa kerja unik karo Salesforce kanggo ngukur kinerja adhedhasar kampanye, grup iklan, konten iklan, lan level tembung kunci. Amarga Bizible bisa digunakake kanthi nglacak kampanye saiki ing Google Analytics, sampeyan bisa kanthi gampang nglacak multi-saluran ing kampanye telusuran, sosial, mbayar, email lan liyane. Fitur utama sing didhaptar ing ROI AdWords situs Bisma - ngidini sampeyan ngebaki ing AdWords