Endi Sampeyan kudu Nggawe Upaya Pemasaran ing taun 2020?

Saben taun, Kepala Petugas Pemasaran terus ngramal lan nyurung strategi sing padha tren kanggo para pelanggan. PAN Komunikasi mesthi nindakake tugas gedhe kanthi ringkes kanggo nglumpukake lan nyebarake informasi iki - lan ing taun iki dheweke kalebu infographic ing ngisor iki, Prediksi CMO 2020, supaya luwih gampang. Nalika dhaptar tantangan lan katrampilan katon ora ana enteke, aku sejatine percaya bisa digodhog nganti 3 masalah sing beda: Timer Diri