Psikologi lan ROI Warna

Aku nyedhot infographic warna… kita wis nerbitake babagan carane jinis nginterpretasikake warna, warna, emosi lan merek lan apa warna bisa nandhang prilaku tuku. Infographic iki rinci babagan psikologi lan uga laba investasi sing bisa dipikolehi perusahaan kanthi fokus ing warna sing digunakake sajrone pengalaman pangguna. Emosi sing dibangkitake kanthi warna adhedhasar pengalaman pribadi luwih akeh tinimbang karo apa sing diwakili supaya diwakili. Werna abang bisa uga

Trapit: Cerdas, Culasi Konten Otomatis

Trapit nyimpen saluran sampeyan kanthi kontemporer kanthi konten sing seger lan nyenengake. Merek sampeyan lelungan karo pamirsa, ing endi wae. Trapit menehi sampeyan alat kanggo ngrampungake konten berkualitas tinggi sing menarik saka saindhenging Web lan saka arsip konten asli sampeyan sing bakal nggawe pamirsa bali luwih akeh. Pusat Isi Capit Konten nggunakake intelijen buatan canggih kanggo ngotomatisasi panemuan lan personalisasi media lan konten saka