5 Sastranegara kanggo Entuk Perhatian ing Web

Iki bisa uga minangka postingan sing ironis amarga kasunyatan manawa blogku rada nyuda maca. Sejatine aku ngerti apa sing nyebabake, nanging aku kurang wektu saiki kanggo nandur modal kanggo mungkasi. Nanging aja kuatir, aku bakal enggal ngowahi! Kanthi mekaten, aku wis mikir akeh babagan dalan sing bisa ditindakake perusahaan lan individu kanggo narik kawigatene kancane, prospek, lan / utawa klien.