Ya, Isih Ana Blog Sing Apik Kanggo Disedhiyakake… Mangkene Cara Nggoleki

Blogs? Apa aku pancen nulis babagan blogging? Ya, ya. Nalika istilah payung resmi sing saiki digunakake ing industri yaiku pemasaran konten, blogging tetep dadi format sing paling umum sing digunakake perusahaan kanggo nggayuh perspektif lan klien saiki. Aku ora nate ngerti manawa istilah blogging bakal saya gedhe, nanging saiki digunakake luwih sithik. Nyatane, aku asring nyebut tulisan ing kene minangka artikel tinimbang

Recruit'em: Temokake Sambungan Bisnis ing Google

Yen sampeyan nggoleki sambungan bisnis ing jejaring sosial, Google minangka alat sing apik. Aku asring nggoleki jeneng Twitter + utawa jeneng LinkedIn + kanggo golek profil. LinkedIn, mesthine duwe mesin telusuran internal sing apik (utamane versi mbayar) lan uga ana situs kaya Data.com kanggo nemokake koneksi. Luwih asring, aku nggunakake Google. Gratis lan akurat! RecruitEm dibangun khusus kanggo para perekrut

Flaw ing Identifikasi Wong Google - lan Bahaya

Kanca sing apik, Brett Evans, narik kawigaten tumrap aku. Nalika sawetara wong golek Douglas Karr, konteks sidebar diisi karo informasi babagan produser film (dudu aku), nanging nganggo fotoku. Sing apik banget yaiku ora ana hubungane antara data Wikipedia lan profil Google+ku. Ora ana link ing Wikipedia sing ana gandhengane karo aku, ora ana link ing profil Google+ sing ana gandhengane karo dheweke

Textbroker ngluncurake Verifier Konten Unik Gratis

Sawetara kolega duwe asil sing apik banget kanggo tuku konten kanggo miwiti situs, kanggo menehi kiriman informasi tartamtu, utawa uga kanggo menehi feed program ghostblogging sing lagi ana. Mbangun konten sing apik bisa uga tantangan, mula ana pirang-pirang layanan sing kasedhiya kanggo mbantu perusahaan nggawe perpustakaan konten. Yen sampeyan milih murah utawa tuku akeh artikel kanthi akeh, sampeyan bisa uga duwe risiko tuku konten